Нутриціолог перерахував їжу, що викликає целюліт

Нутриціолог перерахував їжу, що викликає целюліт

10.05.2023 Off By admin

Експерт розповіла, що кава, соєвий соус та фастфуд провокують виникнення «апельсинової кірки». Чіпси, сухарики та інші снеки, за словами Добровольської, також входять до цього списку. «Скоротіть споживання виробів із пшеничного борошна, починаючи від випічки та закінчуючи пастою, а також цукру та солі. Ще раджу відмовитись від майонезу», — додала нутриціолог.

Фахівець уточнила, що надмірне споживання солодких газованих напоїв, соків та алкоголю також викликає целюліт. На закінчення Добровольська зазначила, що у боротьбі з недосконалістю шкіри важливо нормалізувати сон, регулярно займатися спортом, мінімізувати стрес та дотримуватися питного режиму.

Нутриціолог Нік Діллер з Філадельфії, США , перерахував продукти, що омолоджують шкіру. Експерт порадив віддавати перевагу їжі, багатій на жирні кислоти: лососю, устрицям і волоським горіхам. Також, за словами Діллера, необхідно вживати багаті вітаміном С цитрусові, солодкий перець, полуницю, ківі і броколі, щоб боротися з зморшками, що вже утворилися.

Читайте також:  Лікар розповів, дефіцит якого вітаміну призводить до стрімкої втрати зору і як це виправити.