Дієтолог перерахувала корисні якості зеленої цибулі

Дієтолог перерахувала корисні якості зеленої цибулі

22.03.2023 Off By admin

Насамперед у ситуації із зеленою цибулею потрібно пам’ятати про те, що в його складі міститься майже весь спектр відомих вітамінів та мінералів.

Як пояснила лікар-дієтолог, кожен із них відповідає за свій напрямок.

Наприклад, вітамін А покращує зір, а цинк у овочі є природним пробіотиком.

Вітамін С сприяє зміцненню імунної системи, що особливо важливо навесні і взагалі при зміні сезонів та підвищеному ризику інфекцій.

Той же вітамін допомагає зміцненню зубів та ротової порожнини, будучи відмінною профілактикою карієсу та стоматиту.

Читайте також:  Десять причин розпочати займатися спортом вже сьогодні